fredag 6 mars 2009

Trendspanat vecka 10

#1. En miljon musikspottare
Musiktjänsten Spotify nådde i veckan en miljon användare. Snabb etablering för tjänsten som lanserades oktober 08. Kanske inte så konstigt med ett så smart upplägg. Och oj vad man kan lyssna på gamla godingar från förr igen. Helt lagligt dessutom.


#2. Heta Jönköpingsbor
Ovanstående är "faksimil" från Jnytt. En av dem ska snart ha vernissage på sin fotoutställning. En av dem ska vara med i melodifestivalen.

#3. Faxremolvalsjakten fortsätter

Om de nu ska skicka dyngan kan de väl åtminstone se till att det är rätt. I veckan har vi fått erbjudande om att lära oss mer om data, när det egentligen var en kurs för att lära känna våra DATORER. Och man kunde minsann tacka nej till att få fler faxar. Vi är nöjda om vi slipper att få fler FAX, tack.

Veckans...

...snackis: Chrilles formidabla älgfärspirog. Serverad till slutspelhockey. En solklar vinnare (även om det blev förlust i första ronden.)

...hiss: Fågelsången om vårmorgonen gör dagen. Det är ljus på g!

...diss: Vad har yrkeshedern bland Sveriges lunchkrögare tagit vägen? Vill verkligen folk betala 85 spänn för gråa-fabrikstillverkade- biffar-med-fabrikskokta-sega-potatis-och-brunsås-som-gud-glömt så länge till? Vi vill det inte. Skicka ditt tips på bra lunchställen i Jönköping till david@concret.se så gör vi en topplista.