fredag 20 mars 2009

Trendspanat vecka 12

#1. Succé för ljuset!
Det var både mycket folk och stort genomslag på vernissagen i onsdags. Och visst blev det lite press också: Jnytt och Jönköping.nu bland annat och om JP hade haft en hemsida hade vi länkat till den fina artikeln om Mats här.

#2. År att bygga upp - sekunder att rasera
Lite komiskt att vi hyllade AMF-filmen förra veckan. Bara någon dag senare började skandalerna i AMF-toppen att rullas upp. Med bonusar och märkliga pensionsflyttar. Varumärken som tagit årtionden och miljoner att bygga upp raseras snabbt. Mycket snabbt.

#3. Ny Filter
Ett nytt härligt nummer av »Läsmagasinet för nyfikna« - Filter - damp ner i boxen i veckan. Måsteläsning när du gillar välskrivna och intressanta texter. Som att hitta förklaringen på ditt sockerbegär (och kanske lösningen) samt den otroligt spännande texten om den största kortsvindeln i svensk historia. Berättelsen som din bank garanterat inte vill att du ska läsa...

Veckans...

...snackis: Det är inte så tokigt med vinterbad trots allt. Först blir du väldigt pigg. Sedan blir du väldigt trött. Sedan väldigt glad att det är över.

...hiss: Nej, hockeysäsongen tog inte slut i lördags. Plötsligt känns det som om den precis har börjat.

...diss: SEB:s planerade lönelyft för sin vd. Hallå verkligheten; var är du?